Mijn Passiefhuis

Passief bouwen en wonen

Kosten Zweedse woning Zweeds Home.
Kosten Zweedse woning. De kosten van uw droomhuis? U heeft een bouwkavel op het oog, maar u heeft geen zicht op het totale kostenplaatje voor de bouw van uw droomhuis. Hoeveel bedragen de kosten voor een architect en wat betaal je voor een goede aannemer?
tweede huis kopen
Zweeds HomeZweeds Home daar woon je thuis.
Steeds meer mensen dromen van een karakteristieke houten Zweedse woning. Door de sfeer en de elegante uitstraling. Een houten woning met een extreem hoog isolatieniveau tot passief en daardoor minimaal energieverbruik. Prettig en exclusief wonen. Steeds meer mensen dromen van een karakteristieke Zweedse houten woning.
SEO
Welkom bij Scandihuis.
Bekijk ook de mogelijkheden om uw eigen houten huis te bouwen en voor meer informatie over nieuwbouw in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Scandihuis is gespecialiseerd in Prefab houtskeletbouw woningen en is in Nederland o.a. de exclusief vertegenwoordiger voor Block Watne.
zweeds huis bouwen
Homepage Warmhus.
Voor meer informatie klikt u op het menu aan de bovenzijde van de pagina of op één van de afbeeldingen hieronder. Neem contact met ons op. Over duurzaam wonen. Homepage over ons Actueel Woningen Duurzaam Details Onderhoud Contact Links Algemene Site Map.
Prettig en exclusief wonen Zweeds Home.
Daarom levert Zweeds Home geen standaard woningen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Een Zweeds huis geheel op maat voor u gemaakt. Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen. Vervolgens wordt op basis hiervan door onze architect een ontwerp gemaakt. Als basis dient de Zweedse houtskeletbouw, of het nu gaat om hout of steen aan de buitenzijde, energieneutraal, passief, u hebt het voor het zeggen.
Zweedse huis, tuin keukencultuur Vlamingen in de Wereld.
Inloggen / Registreren / Lid worden. Zweedse huis, tuin keukencultuur. Bijna alle Zweden trekken het bos in op zoek naar bosbessen, wilde frambozen, rode bosbessen, paddenstoelen en zo meer. Plus, in heel wat Zweedse tuinen schitteren appelaars en woekeren rabarber en aardappelen.
Home Planhus.
Droomt u van een Scandinavische houten woning? Als u nog geen kavel hebt dan vindt u uw ideale woning wellicht binnen onze lopende projecten. Bekijk de projecten. Van klassieke Zweedse villas tot moderne architectuurwoningen. Planhus woningen worden gebouwd in Zweden.
New Finwood Massief houten woningen!
Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van massief houten woningen. Onze naam New Finwood toont onze binding met Finland en het Finse hout. De fabriek in Alajärvi levert niet alleen een perfecte woning, maar ook de technologie en knowhow om uw project te construeren.