Mijn Passiefhuis

Passief bouwen en wonen

woning verhuren – Hoeveel is uw woning waard?
Niet alle woningen stijgen en verkopen, er zijn er veel die te duur staan en niet weg geraken. Dagelijks komen wij in contact met kopers die onze mening vragen en beseffen dat de woning onder de marktprijs wordt aangeboden waarop ze onmiddellijk toeslaan, pech voor de eigenaar maar winst voor de koper.
woning verhuren – De Huisopkoper wij kopen direct uw woning Logo.
In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland. Wij bieden een full service aan, alle attesten bij de verkoop van uw woning worden door ons aangevraagd en betaald.
woning verhuren – Woning laten renoveren?
Bouw een nieuwe woning of verbouw uw huis. Een huis bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen heeft als grootste voordeel dat u het nieuwe huis hebt aangepast aan jou wensen. Voor een huis te bouwenn zit je bij Frank Gruwez goed.
woning verhuren – Toe aan een andere woning?
Toe aan een andere woning? De woning waar u altijd van heeft gedroomd? Of gewoon nieuwsgierig? Onze 50 jaar lange ervaring, resultaten, professionele aanpak en bekendheid zorgen ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs. Complete woningpresentatie op www.funda.nl.;
verhuren van woning – Online bestellen van al uw feestmateriaal?
Onze tenten en feestmateriaal zijn van hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaal met een uiterst degelijke afwerking. Dankzij de verkoop en verhuur van feestmateriaal aan scherpe prijzen begint uw feest al bij de bestelling! Wij staan garant voor een uiterst snelle service.
verhuren van woning – Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto’s’ van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Verhuren Wonen Vlaanderen.
U kunt uw woning verhuren aan een sociaal verhuurkantoor SVK of u kunt uw woning zelf verhuren. Hieronder vindt u alles wat u weten moet, van het begin tot het einde van een huurovereenkomst. Verhuren aan een SVK is verhuren zonder zorgen.
huur woning
Verhuur je Kamer, Woning of Huis op Airbnb 2018.
Waarom zou ik verhuren op Airbnb? Wat voor woning of ruimte je ook wilt delen, met Airbnb kun je gemakkelijk en veilig geld verdienen en miljoenen reizigers bereiken die op zoek zijn naar unieke plekken om te verblijven, zoals die van jou.
smoking verhuur
Mag je zomaar je woning verhuren via Airbnb?
We scheppen wat duidelijkheid. In Vlaanderen regelt het Vlaams Logiesdecreet de verhuur van een kamer of woning aan toeristen. Ook als je via Airbnb wilt verhuren, val je onder dit decreet en moet je je aan een aantal regels houden.
makelaars noord holland
Verhuren voor beginners.
En hoe kunt u bepaalde problemen voorkomen? Aan de hand van tien vragen overlopen we wat u moet weten wanneer het de eerste keer is dat u alleen, zonder de hulp van een vastgoedmakelaar, een woning zult verhuren als hoofdverblijfplaats voor een huurder.
makelaars in arnhem
Hoe word ik belast als ik een woning verhuur?
Rechtspersoon eigenaar is geen bestuurder. Als u uw pand verhuurt aan een onderneming waarin u geen mandaat van bestuurder uitoefent, worden uw huurinkomsten op dezelfde manier belast als u zou verhuren aan een natuurlijk persoon die de woning volledig voor zijn beroepsactiviteit gebruikt.
verhuur vakantiewoningen frankrijk
Een woning verhuren één.be. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. instagram. Group 3. play. play. play.
Eén Wonen.tv Wooninfo Een woning verhuren. Een woning verhuren. In Vlaanderen woont 1 op de 5 gezinnen in een huurwoning. Er is dus veel vraag naar goede en betaalbare huurwoningen. Niels heeft een appartement dat hij graag wil verhuren, maar hoe begin je daar aan?
verkoop woning
Een huis verhuren Dewaele.
Een tweede tip bij het verhuren van een huis die we meegeven is dat het pand proper moet zijn. Wanneer je een potentiële huurder ontvangt in de woning zullen stof of rondslingerende spullen doen afschrikken waardoor de kans kleiner wordt om de woning snel te verhuren.