Mijn Passiefhuis

Passief bouwen en wonen

Door - Tom Cosyns Seobureau

Isolatie En Reiniging Van Daken

Wij zijn getraind in het aanbrengen van beide typen isolatie, de keuze is aan u. Uiteraard helpen we u bij het maken van die keuze, zodat we samen tot de juiste oplossing komen. ‘Sarking’ methode: De Sarking-methode is een isolatiesysteem voor hellende daken. Met onze Sarking PIR L isolatieplaten kunt u uw dak optimaal isoleren, zonder dat dat u de binnenafwerking wegneemt. De Sarking-dakconstructie is voornamelijk geschikt als drager voor dakbedekkingen bestaande uit kleine elementen, zoals pannen en leien. Het Sarking-systeem is toepasbaar bij nieuwbouw of bij renovatie van gebouwen behorende tot de klimaatklasse I, II en III Door uw plat dak langs buiten te isoleren, wordt de draagconstructie mee geïsoleerd. Hierdoor is het temperatuurverschil kleiner en is er minder kans op scheuren

Dakwerken – Dakisolatie – Gevelbekleding

De constructie slaat overdag warmte op en geeft deze geleidelijk af wanneer het afkoelt. Hiervoor wordt er op de constructie een dampwerende laag aangebracht die er voor zorgt dat vocht niet kan condenseren in het isolatiemateriaal, gevolgd door de uiteindelijke dakbedekking. Een plat dak langs buiten isoleren is de meest toegepaste methode. De dakisolatie vormt de buffer tussen de warmte en het dak (Dak ontmossen . Het aanbrengen van de dakisolatie verloopt enorm snel. Weet u niet goed welk type isolatie aansluit bij uw wensen en type dak? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag bij.

Dakisolatie: Einde Belastingvermindering

Als je dak gerepareerd of vervangen moet worden, dan is het prettig als dat van een leien dakje gaat. Verouderde platte daken worden gevoeliger voor lekken, met soms waterschade in je huis tot gevolg. Laat het zover niet komen en neem contact met ons op. Wij verzorgen dakwerken in Stabroek, maar ook dakwerken in Kapellen, Brasschaat en de ruimere omgeving. dakwerken wilrijk. Nadat we je wensen besproken hebben, gaat ons ervarenteam aan de slag. dakwerken roofing antwerpen. Een dak zonder isolatie zorgt voor een hoge energierekening en een koude bovenverdieping. Wist je dat je je dak vaak met ondersteuning van een overheidspremie kunt laten isoleren? Dat scheelt in de portemonnee. Laat je door Dakwerken Cuyvers adviseren over de verschillende isolatiemogelijkheden en de diverse materialen om je dak te isoleren.

Dakwerken – Roofing, Leien Daken, Dakisolatie

team aan de slag. Heb je kapotte dakpannen, verouderde leien of een plat dak wat versleten is? Ze knappen allemaal op van een renovatie door een ervaren vakman. Het plaatsen van nieuwe dakbedekking of de renovatie van de oude dakbedekking is een hele klus, die we met zorg voor je uitvoeren (dakwerken antwerpen). Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval dakwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw algemene dakwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw dakwerken garandeerd.

Dakisolatie Op Hellende En Platte Daken

Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen. Daarom hebben wij www. offertesonline – dakwerken kontich.be in het leven geroepen. Omdat dit gehele proces veel sneller kan! Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw dakwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde dakwerkers uit de omgeving van Sint-Niklaas u contacteren in plaats van andersom. En dat is niet het enige voordeel… onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Dakisolatie & Dak Isoleren – Dakwerken

u kan er enkel maar bij winnen! Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele dakwerkers uit de omgeving van Sint-Niklaas. (dakwerken).. Alvast veel succes met uw project! .

Moeten de dakpannen, daktegels of leien van uw hellend dak vervangen worden? KMC Dakwerken vervangt de oude dakbedekking door een nieuwe naar keuze. Indien nodig voeren wij eveneens reparaties uit aan het onderliggende dakgebinte en onderdak, en werken we af met nieuwe dakgoten, zinkwerk en dakramen. Is uw plat dak toe aan vernieuwing of moet uw nieuwe aanbouw van een plat dak voorzien worden? Wij bieden u de keuze tussen een nieuwe dakbedekking met traditionele roofing of duurzame en recycleerbare EPDM-bekleding, die zelfs over de oude, beschadigde dakbedekking heen gelegd kan worden (dakwerken).

Dakisolatie En Gevelisolatie

Met een overzetdak bedoelen we een lichtmetalen dak dat we plaatsen over een bestaand hellend dak. Het systeem wordt ook weleens ‘dak over dak’ genoemd. Heeft u dakleien, roofing shingles, roofing met helling of golfplaten? Dan gebeurt de plaatsing zonder de afbraak van het oude dak – antwerpse dakwerken. Bij traditionele stenen dakpannen verwijderen we wél de oude dakpannen, waarna we een nieuw onderdak voorzien alvorens we overzetdaken plaatsen. Zo voorkomt u infiltratie van condens. Een overzetdak heeft heel wat voordelen. Zo hoeven we je bestaande dak meestal niet af te breken, heb je geen last van stortkosten of waterinsijpeling tijdens de werken. Ook werken we vaak binnen de 24 uur je dak af. Lees er hier meer over.

Dakwerken Dakisolatie Hellende En Platte

De installatie van uw dak gebeurt volgens de voorschriften van de fabrikant, waardoor u zeker bent van een perfecte afwerking. Op zoek naar een professional? Via onze vrijblijvende offerteservice vind je de dakwerker met de beste prijs-kwaliteit! Een dak heeft niet enkel een esthetische, maar ook een beschermende functie. Foto door Dak- & bouwwerken Johan Bamps Het dak is als het ware het : samen met de gevel, bepaalt het dak namelijk de uitstraling van je woning.

Dakisolatie Hellend & Plat Dak Isoleren Zolderisolatie

Het verhindert dat koude of warme lucht, alsook hemelwater zou binnendringen in je woning. Een energiezuinige woning kan je dus enkel bekomen met een goed geïsoleerde en luchtdichte dakconstructie! In dit dossier kom je meer te weten over de aandachtspunten bij dakwerken, of je nu van plan bent een nieuw dak te leggen of een bestaand dak te renoveren! De bedekking van je dak moet jarenlang de .

Ook bij een nieuwbouwproject, sta je best even stil bij de kenmerken van de verschillende dakbedekkingen – dakwerken plat dak antwerpen. Afhankelijk van de stijl van je woning, kan je bijvoorbeeld kiezen voor of voor de ! Heb je een plat dak? Ook dan zijn er vele mogelijkheden! Hier ontdek je de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekking.

Share us on…