Mijn Passiefhuis

Passief bouwen en wonen

Immo te koop Koopjeskrant.be.
Lint, industriële ruimte. industriële ruimte, opp. Zomergem, huis, losstaand / open. woning, losstaand / open, opp. 550 m, bew. 120 m, 2 slaapkamers, verwarming met mazout. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop. te koop type. gronden en bossen 1596.
Cottage stijl
Immo 2dehands.be.
Te renoveren commercieel handelspand met woonst gelegen in het hartje van Gent. Ook mogelijkheid voor nieuwbouwproject/appartementen, grondopp. vandaag 1624: Gent. Nieuwbouw landelijke stijl 210 m. Van der Haegen oswald. Nieuwbouw te koop winddicht in landelijke stijl. De woningen zijn zeer ruim 210m tot 240m.
pastorijstijl
IMMO HUIZEN TE KOOP HUIZEN TE HUUR WONINGEN TE KOOP WONINGEN TE HUUR.
IMMO HUIS TE KOOP HUIS TE HUUR WONING TE KOOP. Huizen te koop Huizen te huur. Bij onze partners vind je huizen te koop, huizen te huur, woningen te huur en woningen te koop in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Hasselt.,
Houten trap
Woningen te koop in Brugge Immo Acasa.
Hou me op de hoogte. Woningen te koop in Brugge. U wil een huis kopen in Brugge? Immo Acasa toont enkele cijfers. De voorbije 60 jaar werden huizen in Vlaanderen 48 keer duurder. Een gemiddelde stijging van 91 procent per decennium.
Huis te koop hebbes.
Huizen te koop. Zoeken op reistijd. Verfijn de zoekopties en vind wat je zoekt. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 4 slpk Schoolstraat 9100 Sint-Niklaas. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand.
Huis te koop in de provincie van Antwerpen Immovlan.be.
Indien u iets anders wenst, kan u altijd ons volledig immobiliënaanbod te koop en te huur in heel België op deze site vinden. Klik onderaan op wat u precies zoekt binnen de Huizen te koop in Antwerpen, gebruik onze dynamische zoekmotor, en vind het pand van uw dromen dankzij de Belgische Immo site Immovlan.be.
Huis te koop in België Immovlan.be.
Maar er zijn ook andere mogelijkheden om de/het Huizen te koop van uw dromen te vinden. Merk ook op dat u een e-mail alert kan activeren door de knop Zoekopdracht” bewaren” aan te klikken wanneer u de resultaten heeft bereikt die overeenstemmen met uw zoekopdracht naar een Huizen te koop in België.
Te Koop Belgi Woningen Tweedehands.net.
Particulier Tussenwoning 219 m 2 kamers 1920 tot 1945 West-Vlaanderen. 150.000, Roeselare Belgi. Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. in titel én omschrijving Rubriek In alle Rubrieken. Bouwkavels en Grond. Prijs Soort gebruiker X. Toon overige filters. Gratis zoekertje plaatsen. Woningen te huur. Woningen te koop.
waterverzachter